marketing_toppic

O NAMA

ONiXbeats je domaći Radio sa zabavnom Muzikom non-stop. Naj novije, domaće hitove čujete kod nas svaki dan, uz to naravno i naj poznatije top-hitove. Naš program se sluša u više od 60 različiti država. 37 % naši Slušaovca su iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Herzegovine, / 39 % iz  Njemačke, Austrije i Švizarske / 10% iz Slovenije, Makedonije i Crne Gore, / i ostali 14 % iz drugi država. U prosjeku, naši slušavci ostaju preko 40 minuta uz naš Program. Za više informacija molimo da stupite u kontakt sa nama.
down_10x35_leer

DOSTUP

Putem naše web stranica, omogućavamo jednostavno slušanje našeg Radio-Programa. Naravno je naša stranica optimizirana za mobilne telefone i tablets. Sa našim besplatnim aplikacijama za sve telefone i tablets (apple ios / android) i sa našim jednostavnim software-player (za microsoft windows i apple mac) omogućavamo našim slušovcima, jednostavan dostup našeg programa u svkom momentu.

Mi živimo naš moto: „bilo kada, bilo kuda – slušaj svuda

Uz to sve imamo već sada privileg da nas podržavaju veliki svjetski Radio-portali kao što je TuneIn in Radio.net. Naravno smo i na domaćim radio-portalima prisutni.
down_10x35_leer

ZAINTERESIRAN?

Spot Reklama kod nas? Ako ste zainteresirani, molimo vas stupite u kontakt sa nama. Mi se zahvaljuemo za vaš interes:
down_10x35_leer